Услуги

СоларЕнтърпрайз ООД е търговец на едро на соларни модули, инвертори, регулароти, батерии, други компоненти и цялостни системи в съответствие с търсенето на българския пазар. Ние предлагаме пълна гама от услуги за изграждане на фотоволтаични системи. От консултация за покрив или земи, обстоен анализ, слънчев одит, административна помощ, идеен проект, пълно проектиране, бизнес план по EU оперативни програми до финансова помощ, доставка и монтаж на слънчевата централа. Целия този път, ние ще изминем за Вас. Нашите инженери интегрират системите ни по стандарт на ЕС, след което предлагаме контрол и поддръжка на инвестицията.

Подбор и доставкa

СоларЕнтърпрайз ООД има значителни взаимоотношения на глобалния слънчев пазар, които ни дават възможност да работим директно с водещите международни доставчици и да ги представляваме на българския пазар. Ние сме дистрибутори на световни ключови компании в производството на модули и инвертори, които ни дават възможност за разработваме висококачествени и надеждни фотоволтаични системи за българския пазар.

Разработване и внедряване

СоларЕнтърпрайз ООД е под влиянието на квалифицирани и опитни инженери, които разработват и след това внедряват системите. Нашите инженери са информирани за всички новости в индустрията и се стараят да ги прилагат в нашите системи.

Експлоатация, мониторинг и поддръжка

СоларЕнтърпрайз ООД ще бъде с Вас през целия път на работа и след това ще наблюдава и поддържа Вашата система. Ние ще правим редовни посещения, за да обслужваме Вашата система, което е част от нашата подкрепа за клиентите. Обслужването включва визуална проверка на модулите и инверторите, почистване на филтрите и извършване на необходимите ремонти. Освен това, ние ще извършим подновяване на компоненти, ако е необходимо, както се изисква от закона или определен от застрахователната компания, и се проверява от електроразпределителните компании. Периодичността на поддръжката зависи от местоположението и се съгласува предварително с клиента. Ние предлагаме на нашите клиенти дългосрочни договори за 10 или за 20 години.