Соларно осветление

Соларна улична лампа

Разходите за осветление са едно от най-сериозните финансови пера в бюджета на много градове и предприятия. СоларЕнтърпрайз ООД предлага соларно осветление, което да бъде икономично в много отношения не само там, където електроснабдяването на района е твърде скъпо, но и там, където инвестицията зависи много от финансирането на проекта.

 

СоларЕнтърпрайз ООД предлага улично соларно осветление за спортни площадки, паркове, летища, междуградски и градски пътища, както и други обществени, частни и военни обекти.

 

При инсталиране на улично соларно осветление не е необходимо да се копаят канали, за да се полагат кабели за включване към мрежата на ЕРП. Дневната слънчевата енергия се използва за зареждане на акумулаторни батерии, а осветлението през нощта се осъществява в зависимост от акумулираната енергия през деня и капацитета на инсталираната батерия. Контрола на заряда и използването на енергията се следи от микропроцесорен контролер. СоларЕнтърпрайз ООД прелага соларни лампи които са добре оразмерени, за да можем да гарантираме 96% годишна светлинна енергия. 

 

Уличните соларни лампи се състоят от пет основни части: соларен панел, осветително тяло, акумулаторна батерия, контролер за управление и стълб. Ние умеем добре да комбинираме тези пет основни части за да предложим на нашите клинети подходящо решение за техните нужди.