Соларни системи

соларни системи

Основното изискване за създаването на една соларна инсталация за слънчева енергия е да има  директно  и достатъчно слънцегреене без засенчване на парцел или покрив. СоларЕнтърпрайз ООД предлага фотоволтаични системи, които са адаптивни към различните видове пространства, с които разполагате.

Фотоволтаичните системи се класифицират в съответствие с техните функционални и оперативни изисквания, съставни конфигурации, както и начина, по който оборудването е свързано към други източници на енергия и електрически товари. Двете основни класификации на координатната мрежа са: свързани системи и самостоятелни системи. Фотоволтаичните системи могат да бъдат проектирани да осигуряват постоянен ток и/или услуги на захранване. Системите могат да работят свързани или независими от енергийната мрежа и могат да бъдат свързани с други енергийни източници и системи за съхранение на енергия.

Соларните системи на СоларЕнтърпрайз ООД са добър избор за почти всяко домакинство или промишлено предприятие. Соларните системе са подходящи за места където няма електро мрежа или избора на потребителя е да намали разходите си за ел. енергия. Това важи не само за нови, но и за стари сгради. Достатъчно е да разполагате с покрив или с равна повърхност и соларната инсталация се приспособява.

СоларЕнтърпрайз ООД предлага всички видове соларни (фотоволтаични) системи разработени и тествани на българският пазар:

  • Микросоларни системи
  • Автономни соларни системи
  • Мрежови соларни системи
  • Соларно осветление
  • Фотоволтаичен паркинг
  • Соларни помпи

Изграждане на фотоволтаична система на съществуващ покрив е подходящо и практично начинание. Покривните системи са административно облагодетелствани и не се нуждаят от инвестиране в парцели и земя. Особеността на покривните конструкции е в това, че всеки покрив е различен и поради тази причина СоларЕнтърпрайз ООД ще проектира индивидуално Вашата PV система.

Търговски покриви

СоларЕнтърпрайз ООД ще Ви помогне да изградите фотоволтаична система върху Вашия търговски покрив и ще гарантира рентабилността, надеждността и стабилността на инвестицията:

 

Какъвто и покрив да имате на вашата търговска сграда, ние можем да изградим възобновяем енергиен източник, който ще помогне на бизнеса Ви в дългосрочен план. Най-често срещаните покриви са плоски и скатни.

Фотоволтаична система на плосък покрив

Фотоволтаична система на плосък покрив

Възможността за използване на равна повърхност за изграждане на фотоволтаична система позволява поставянето на модули в съответствие с най-изгодния вариант, без да е необходимо да се вземе под внимание действителната ориентация на сградата. Необходимо е внимателно проектиране на конструкцията и професионално инсталиране на системата. Не трябва да се подценява и изборът на продукт, който пряко влияе на  ефективността и рентабилността на бъдещия проект.

интегрирана PV система

Изграждане на интегрирана PV система

 

Ние сме в състояние да интегрираме фотоволтаична система в различни архитектурни структури, което има няколко предимства, като: 

 

  • Естетика 
  • Ергономия 
  • Икономии

 

Фотоволтаични системи на ЗЕМЯ

Фотоволтаична система на ЗЕМЯ

СоларЕнтърпрайз ООД предлага изграждане на малки, средни и големи наземни  фотоволтаични централи. Ние предлагаме пълна доставка и инсталация на соларни системи. Ние предлагаме решения, съобразени с Вашите индивидуални предпочитания и изисквания, без значение дали инсталацията включва труден терен или комплекс от променлив маршрут, ние ще интегрираме вашата PV система.

СоларЕнтърпрайз ООД използва наземни конструкции, изцяло съобразени с предлаганите от нас PV модули и инвертори. Имаме различни решения на конструкциите, което позволява адаптирането им на различни места - дори и при неравни терени.

За собственици на покриви и земи

СоларЕнтърпрайз ООД предоставя възможността на всеки собственик на жилищен покрив, търговски покрив или земя шансът да генерира "зелена" енергия, за чисто бъдеще.

СоларЕнтърпрайз ООД изгражда всякакви соларни проекти в България. Ние  търсим да  наемем жилищен  или търговски покрив и/или земя според нашите критерии. В някои случай, ние можем да предприемем и партньорство с цел изграждане на стабилна и надеждна фотоволтаична система.