Финансиране

СоларЕнтърпрайз ООД се радва да помага на своите клиенти при финансиране на проекти! Ние си сътрудничим с национални и международни финансови институции и банки. При нужда ще вземем активно участие в подкрепата на нашите клиенти с подготовката на необходимите финансови ресурси.

По искане на клиента ние ще се свържем с потенциални инвеститори още в най-ранен етап на проекта, за да разгледаме възможностите за финансиране. Още по време на идейния проект ние сме сигурни, че нашите фотоволтаични централи във всичките им аспекти ще отговарят на изискванията на банките и финансовите институции за банково кредитиране. Ние с удоволствие ще поемем комуникацията с финансовите институции за нашите клиенти, която често е много техническа и повлияна от рисковото мислене на банките.

За инвеститори

Ако вярвате в бъдещето на слънчевата енергия и бихте искали да инвестирате в една ориентирана към бъдещето промишленост, СоларЕнтърпрайз ООД предлага атрактивни инвестиционни проекти, които съчетават възвращаемост и икономическа логика. Нашите проекти са базирани на сигурен инвестиционен анализ, на стандарти за високо качество на фотоволтаичните модули и опитен инженерен екип. Нашите обширни изследвания и продуктово развитие ни позволяват да предлагаме продукти, ориентирани към бъдещето. А те осигуряват сигурност и висока възвращаемост. Нашият опит във финансирането и реализацията на фотоволтаични проекти ни дава доверието на много инвеститори и възвращаемост, постигаща прогнозите. Ние се фокусирахме върху качеството от самото начало, прецизно прогнозирахме доходността, инвестиционните планове и гъвкавите инвестиционни схеми.

Ние предлагаме следните услуги на нашите инвеститори:

  • Придобиване на покривни пространства и полски парцели, подходящи за изграждане и инсталиране на печеливши фотоволтаични системи
  • Избор на идеална технологична концепция, която да реализира оптимизирани фотоволтаични системи
  • Изготвяне на прогнози за доходност и възвращаемост на инвестициите, както и инвестиционни и финансови планове
  • Координиране на външно финансиране при поискване
  • Набиране на допълнителни средства (привлечен капитал), ако е необходимо

При проява на интерес към текущите инвестиционни възможности, моля свържете се с нашия отдел финансиране на проекти на: infoatsolarenterprise [no] bg